De AutoRAI 2015 is ten einde! Over twee jaar keert het grootste auto-evenement van Nederland terug: van 30 maart t/m 9 april 2017. Tot dan!

Het grootste auto-evenement van Nederland is terug! Van 17 t/m 26 april staat de AutoRAI in de Amsterdam RAI weer op de agenda, met deze editie meer automerken dan ooit tevoren! Alle grote namen zijn aanwezig, waardoor de AutoRAI dé plek is om je goed te oriënteren. Droom weg bij exclusieve merken als Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche, Rolls-Royce, Corvette, Morgan, Lotus, Maserati, Caterham, Zenos, Noble en meer; en maak je klaar voor exclusieve Europese primeurs van McLaren en Aston Martin!

Tip! Wil jij weten wat voor 'rijder' jij bent en welke auto op de AutoRAI het best bij jou past? Klik hier, doe de test en maak kans op een Bleekemolen Race Experience voor twee personen op het circuit van Zandvoort!

Testritten in het Buitenpark

Op het buitenterrein van AutoRAI 2015 is van alles te zien en te beleven! Leer controle over je auto houden op de Continental-slipbaan, maak testritten met innovatieve auto's op het verkeersplein van de toekomst of probeer het MyJiny dubbeldekkerrijden: twee op elkaar gelaste auto's, waarbij iemand onderin gasgeeft en iemand bovenin stuurt. Ook het Dr. Oetker 180-graden inparkeren is een ervaring die je niet wilt missen!

Racehal voor snelheidsduivels

Met een supercar volgas scheuren in een hal van Amsterdam RAI en driftend de bocht door? Ook dat kan op AutoRAI 2015! Neem plaats naast de beste coureurs en ervaar een lekker stukje gummen! Of probeer een van de hydraulische Formule 1- of World Rally Car-simulatoren en neem een kijkje in de pit lane.

Innovation LAB

In het Innovation LAB vind je alle nieuwe technieken en snufjes op autogebied. Een vliegende auto, het dashboard van de toekomst, een tegenwind-auto, moderne brandstoffen, hoogwaardige composieten, cooperative adaptive cruise control en nog veel meer…

Terug in de tijd bij AutoRAI Klassiek

Haal je hart op in de speciale klassiekerhal. Bekijk de mooiste design-iconen, maar ook de 'gewone' auto's van de vorige eeuw. Wat dacht je van de Volkswagen Kever (1950), Jaguar Mark 2 (1959), BMW 1500 (1963), Opel Manta (1970), Audi Quattro (1980), Porsche Boxster (1996) en nog veel meer prachtige exemplaren?!

Ook vind je hier verschillende voertuigen van de Rijkspolitie van vroeger en de Ferrari van wijlen Prins Bernhard.

Hot Wheels Play Zone

Niet alleen voor jong, maar ook voor oud: de Hot Wheels Play Zone. In deze zone kunnen vaders en kinderen naar hartenlust spelen, met de gaafste, stoerste en snelste Hot Wheels. Ook kun je er filmpjes kijken, Hot Wheels-games spelen en de nieuwste collectie bekijken en aanschaffen.

Praktische informatie

Datum: 17 t/m 26 april 2015
Locatie: Amsterdam RAI
Openingstijden doordeweeks (17 en 20 t/m 24 april): 11.00-22.00 uur
Openingstijden weekend (18, 19, 25 en 26 april): 10.00-17.00 uur
Toegangsprijzen: koop je kaartje met korting bij Primera of op
autorai.nl. Je betaalt dan slechts € 14,50 in plaats van € 18 aan de kassa. Kinderen (onder begeleiding) t/m 14 jaar gratis.

Kijk op autorai.nl of facebook.com/autorai voor meer informatie!