Ben je fan van de nietsontziende teksten van Jeremy Clarkson en de openhartige verhalen van Richard Hammond? Goed nieuws: als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine neemt voor de spotprijs van 29,95* euro, krijg je van ons gratis twee boeken thuisgestuurd: De TopGear Jaren van JC en On the Road van Hamster!

De TopGear Jaren is een verzameling van Clarksons columns voor TopGear Magazine en vertelt alles wat we willen weten over de afgelopen tien jaar TopGear; terwijl Hammond in On the Road, zijn autobiografie, uit de doeken doet hoe hij als opgroeiend jongetje gevormd werd als snelheidsfanaat en over de lange weg die hij als platzakke romanticus moest gaan voor hij de beroemde presentator werd die wij kennen.

Deze twee boeken zijn samen goed voor bergen leesplezier; en dan ontvang je óók nog eens zes maanden lang je favoriete auto- en lifestylemagazine op je deurmat. Goed plan, niet? Regel nu snel je abonnement hier – of geef het cadeau aan een ander, en houd je twee welkomstcadeaus lekker zelf. Doen!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties