Wil jij een jaar lang TopGear Magazine ontvangen en sta je te springen om het nieuwste van het nieuwste in de edele kunst van het scheren? Dan hebben we wat moois voor je: een jaarabonnement op TopGear (12 nummers) voor slechts 59,95* euro, plus een Braun °CoolTec scheerapparaat ter waarde van 170 euro – helemaal gratis!

Deze topper van Braun, die als beste uit de test kwam bij de Consumentenbond, haalt de hitte uit het scheren en geeft een directe en merkbare vermindering van scheerongemakken, zoals een branderig gevoel, jeuk en roodheid. Precies wat je als baardgroei-schuwende man nodig hebt, zodat je met een comfortabel glad gezicht in je favoriete auto- en lifestyle-magazine kunt duiken.

Sluit dus nu een jaarabonnement af op TopGear Magazine en ontvang gratis de Braun °CoolTec als welkomstcadeau! Ben je al TopGear-abonnee? Dan een kleine tip: geef je het abonnement cadeau aan iemand anders, dan krijg je zelf de Braun thuisgestuurd. Doen!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties