De feestdagen komen er weer aan en omdat het een must is om tijdens deze dagen goed voor de dag te komen, heeft Cavallaro Napoli een Party Collectie gelanceerd volgens het credo van het merk: ‘La Bella Figura’.

De collectie kenmerkt zich door warme tinten en luxe materialen, maar zoals altijd met een eigen preppy twist. Stijl en comfort worden samengebracht in deze collectie, die door de vernieuwende designs, maar ook door zijn perfecte pasvorm onmiskenbaar Italiaans is.

De collectie bevat onder andere een groot aantal nieuwe shirts. Het dragen van een net, goed shirt dat perfect past zorgt ervoor dat je je zeker voelt en ‘on top of your game’. Vandaar dat de Party Collectie van Cavallaro Napoli een scala aan verfijnde shirts bevat, in verschillende dessins en met de ideale fit die zo kenmerkend is voor Cavallaro.

Daarnaast bestaat de Party Collectie voor heren onder andere uit chique velours colberts, feestelijke jasjes met lichte glans en chino’s in rustige tonen om mee te variëren. Om de look af te maken kan deze goed worden gecombineerd met één van de vele soorten zijden (vlinder)dassen uit de collectie, die in diverse motieven en kleuren verkrijgbaar zijn.

Bekijk nu hieronder de Party Collectie van Cavallaro en klik op de plusjes voor meer info, of om het betreffende product direct te bestellen!