Early Bird-kaartenactie voor TopGear Live Amsterdam – tot 31 december 2012!

Na een wereldtournee van drie jaar komt de meest spectaculaire autotheatershow van het universum eindelijk weer naar Amsterdam – in een gloednieuwe locatie. En dit keer zijn alle drie de presentatoren van TopGear present!

Voor de lezers van TopGear Magazine hebben we de Early Bird-actie uitgebreid tot 31 december 2012! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een gaaf cadeau voor iemand? Kaarten voor de show van TopGear Live zullen zeker in de smaak vallen!

Bestel je kaarten hier met de speciale actiecode: magazine

Op 27 april 2013 komt TopGear Live na drie jaar weer terug in Amsterdam, en wel in de gloednieuwe toplocatie Ziggo Dome. Dit keer wordt de show gehost door het complete presentatorenteam van TopGear; Jeremy Clarkson, Richard Hammond én James May. Dit is heel bijzonder en alleen eerder vertoond in Zuid Afrika en Engeland. 

Het publiek staat een geheel nieuwe invulling van de show te wachten in vergelijking met de show in 2010. Wat natuurlijk wel terugkomt zijn de spectaculaire stunts, de parade van supercars, de absurde gemodificeerde auto’s en natuurlijk de beroemde TopGear autocoureur The Stig.

Een speciaal bericht van de heren…

Het magische trio, de drie presentatoren van TopGear – Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond – gaan de show in april presenteren! Afgelopen maand tijdens de show in Helsinki hebben Jeremy en James een videoboodschap voor alle Nederlandse fans opgenomen.

Ga voor meer informatie over de show naar www.topgearlive.nl of www.facebook.com/TopGearLiveAmsterdam.