Ervaar de nieuwe Audi A4…
Hoewel hij pas dit najaar in de showroom arriveert, bent u hem ongetwijfeld al tegengekomen in de media: de nieuwe Audi A4. Dit technische hoogstandje bij uitstek is, geheel volgens Audi designtaal, verpakt in een vloeiend ontwerp met krachtige lijnen voor een sportieve elegantie. De vele innovaties die deze nieuwe Audi A4 rijk is, hebben hem nóg krachtiger, zuiniger en veiliger gemaakt. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ongeëvenaarde rijbeleving. Elke dag weer.    

…nu al met de Audi virtual reality app.
Natuurlijk. De foto’s die u gezien heeft, spreken voor zich. Maar wat u precies voelt achter het stuur van de nieuwe Audi A4 is in geen enkel beeld te vangen. Precies om die reden heeft Audi een unieke virtual reality app ontwikkeld: de Audi A4 Experience app, voor iPhone en Android. Daarmee wordt u in de gelegenheid gesteld om de voorsprong van de nieuwe A4 te ervaren, nog vóórdat hij in de showroom staat. Met een ongekende werkelijkheid beleeft u de highlights van de nieuwe Audi A4 en u kunt ‘m tot in de kleinste details ontdekken.

Een intense beleving. Bent u er klaar voor?
Zet u dus schrap voor een intense virtual reality-beleving. Stapt u in en bekijk het interieur 360˚ rondom. Ervaar de uitzonderlijke kracht van de nieuwste generatie Audi motoren vanuit een rollercoaster. Ontdek het gemak van de Audi Virtual Cockpit, de veiligheid van Audi Matrix LED koplampen en laat u meeslepen door de indrukwekkende Bang & Olufsen 3D Sound waardoor het net lijkt alsof u een concert bijwoont.

Download nu de gratis app.
De Audi A4 Experience app is gemaakt voor iOS en Android telefoons en is vanaf nu te downloaden in de iTunes App Store en via Google Play. U kunt de nieuwe Audi A4 direct ervaren vanaf het scherm van uw mobiele telefoon of gebruik maken van een virtual reality-bril of -cardboard* voor een nog optimalere beleving.

* Binnenkort verkrijgbaar in de Audi webshop (audi.nl/webshop).