‘t Is weer voorbij die ‘mooie’ zomer, dus de hoogste tijd om in je sofa weg te zakken met een vette game. Wat dacht je bijvoorbeeld van F1 2011, de nieuwste aflevering in de spectaculaire serie Formule 1-spellen van Codemasters?

Het spel bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het huidige kampioenschap, inclusief het nieuwe Buddh International Circuit in India en bekend terrein zoals de Nürburgring. Je kunt in splitscreen tegen je elkaar racen, of online met maximaal zestien spelers (plus acht computergestuurde coureurs) de strijd in een volledig deelnemersveld aangaan. En dat alles met de mooiste graphics en de beste gameplay, zoals je van de F1-games gewend bent. Klinkt goed, niet?

We hebben hier een voorraadje F1 2011-spellen liggen, voor zowel PS3 als Xbox, die we aan jou gaan weggeven; mits je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine afsluit voor slechts € 59,95*. Dat is minder dan de winkelwaarde van het spel!

Let op: deze aanbieding is slechts geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij en sluit nu hier je abonnement af. Vergeet niet om de juiste console (PS3 of Xbox) te selecteren!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Abonnementen lopen tot wederopzegging, met uitzondering van proef- en cadeau-abonnementen; deze stoppen automatisch na de abonnementsperiode. Deze aanbieding geldt alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.

Reacties