(advertorial)

Ford is zo aardig geweest niet één nieuwe Fiesta op de markt te brengen, maar vijf. De ‘gewone’ Trend en de luxe Titanium waren er al. En daar komen nu ook nog de extra sportieve ST-Line en de ultraluxe Vignale bij (en er komt volgend jaar ook nog een stoere Active-versie aan).

Ben je dol op autorijden?

Zie je elke bocht niet als een obstakel maar als een uitdaging? Dan ben je bij de ST-Line aan precies het goede adres. Met zijn opvallende zeshoekige honingraatgrille, aangepaste bumpers en sideskirts, speciale 17-(of zelfs 18-) inch velgen en achterspoiler in carrosseriekleur straalt hij onmiskenbaar één en al sportiviteit uit. Natuurlijk is ook het onderstel aangepast aan jouw sportieve ambities. Binnenin vind je sportstoelen, zijn stuur en pookknop natuurlijk met leer bekleed en geniet je van de moeiteloze connectiviteit van het SYNC3-infotainmentsysteem. Een sportieve topper dus, deze Fiesta, waarin elke kilometer een (haha) feest is.

Baad je liever in weelde?

Dan hebben wij één woord voor je: Vignale. De chroomrand rond de unieke gaasgrille geeft al aan: dit is niet zomaar een Fiesta. De met leer beklede stoelen met speciaal zeshoekig stikwerk geven het met luxe extra’s volgeladen interieur een niet te missen hoeveelheid elegantie. Zelfs dashboard en middenconsole zijn met leer afgewerkt: ongekend in deze klasse! Voeg daarbij de speciale VIP-behandeling die bij Vignale hoort (zo hoef je bijvoorbeeld niet zelf naar de dealer voor een onderhoudsbeurt: de auto wordt bij je opgehaald en tiptop weer afgeleverd) en je weet: luxer wordt het niet.

Dat het een Ford Fiesta moest worden, wist je eigenlijk al lang. Weet je nu ook welke? Nóg niet? Snappen we, met zo veel keus! Klik hier voor alle ins en outs, en Feel every Fiesta moment!