GRAN TURISMO® – Ben jij de volgende Nismo-coureur?

Dit jaar belooft de innovatieve GT Academy van  Nissan en PlayStation®, de wedstrijd die van gamers coureurs maakt, de grootste en beste tot nu toe te worden. De onlinekwalificatie die gespeeld wordt met een speciaal ontworpen demo van de aankomende game Gran Turismo®6, heeft in totaal al 600.000 deelnemers aangetrokken uit 18 deelnemende Europese landen, inclusief Rusland. In Nederland alleen al doen 21.813 mensen een gooi naar de kans om een echte Nismo-coureur te worden.

Ben jij de volgende Nismo-coureur? De GT Academy-kwalificatiedemo is beschikbaar tot zondagnacht 28 juli, dus er is nog genoeg tijd voor aspirant-coureurs om de demo uit de PlayStation®Store te downloaden en mee te doen aan GT Academy. Dankzij het enorm succesvolle Driver Development Programme hebben voorgaande winnaars in de befaamde 24-uursrace van Le Mans twee klassepodiumplaatsen behaald, dus er staat heel wat op het spel! Na deze datum komen er meer uitdagingen en auto’s beschikbaar voor de demo die speelbaar blijft tot eind augustus.

Iedereen met een Sony Entertainment Network-account en toegang tot een PlayStation®3 met internetverbinding kan de demo zonder bijkomende kosten downloaden in de PlayStation®Store, zonder dat bezit van een Gran Turismo®-spel nodig is.

Deelname aan de GT Academy-competitie is mogelijk voor spelers van 18 jaar en ouder. Voor meer details over de voorwaarden, zie granturismo.com.

Check ook www.facebook.com/GTAcademy, www.twitter.com/GTAcademy en eu.gran-turismo.com!

Advertentie
Meer
Advertentie