(advertorial)

Vanaf dit jaar is GANT, het bekende Amerikaanse lifestylemerk, de officiële sponsor en kledingleverancier van de beroemdste race ter wereld: de 24 Uur van Le Mans. Wat uiteraard een enorme hoeveelheid inspiratie opleverde, die resulteerde in een schitterende, van autosport doordrenkte collectie: de GANT x Le Mans capsulecollectie.

Er is nauwelijks een evenement te bedenken waar passie, traditie en innovatie zo samenkomen als de 24 Uur van Le Mans. Daardoor sluit het perfect aan op een merk als GANT. Dat GANT werd opgericht in 1949, het jaar dat Le Mans na de noodzakelijke stop tijdens de Tweede Wereldoorlog, de draad weer oppikte? Het kán nauwelijks toeval zijn.

De GANT x Le Mans collectie is er voor heren, dames én kinderen

De GANT x Le Mans-collectie kenmerkt zich door een aantal unieke innovaties. Zo zorgt de geavanceerde Tech Prep-technologie ervoor dat de kleding bijzonder snel droogt en vocht afstoot, maar tegelijkertijd volledig ademt. Door de vrij circulerende lucht blijft je lichaam perfect op temperatuur.

Daarbij is de GANT x Le Mans-collectie bijzonder fraai om te zien, zoals je van GANT mag verwachten. GANT’s passie voor de 24 Uur van Le Mans blijkt overduidelijk uit de verfijnde materialen, perfecte afwerking en de subtiele logo’s. Ook de prachtige illustraties van de vermaarde Zweedse illustrator Jonas Bergstrand spreken boekdelen.

De nadruk ligt, natuurlijk, op vrijetijdskleding. Denk aan blazers, jassen, truien, jeans en accessoires die de samenwerking met de 24 Uur van Le Mans vieren. Er is een GANT x Le Mans collectie voor mannen, vrouwen én kinderen.

Laat je passie voor Le Mans zien, check hier de hele collectie.

preview