(advertorial)

Begint je motor op leeftijd te raken? Heb je het idee dat hij het niet zo lekker meer doet als voorheen? Dat zou heel goed kunnen. Het verbranden van benzine is namelijk nooit voor de volle 100 procent schoon. Er blijven er altijd kleine restjes achter. Die gemene, vieze vuile restjes zetten zich af tegen het inspuitingssysteem. Daardoor vernevelt de benzine niet goed meer, wordt de verbranding nóg minder schoon, met als gevolg nóg meer vervuiling. Je snapt: daar gaat je motor beslist niet beter van presteren – integendeel. Gelukkig heeft Liqui Moly een simpele oplossing voor dit vieze probleem: Injectiereiniger!

Hoe gebruik ik die Liqui Moly Injectiereiniger?

Dat kan bijna niet simpeler: je mikt het gewoon in je benzinetank. Elke keer als de motor loopt en dus benzine binnenkrijgt, komt er ook een gezonde slok Injectiereiniger mee. De werkzame stoffen lossen de smerige, laaghartige verkorstingen op en zorgen dat ze door de motor worden verbrand. Dat zal ze leren. Vervolgens worden ze via de uitlaat verwijderd naar waar ze horen: níét in jouw motor. Je verbrandingskamer is weer schoon, je injectoren kunnen er weer lustig op los sproeien en je motor draait weer vrolijk en als vanouds.

Is één keer genoeg?

Vaak wel. Als het écht een zooitje is in je motor, kan een herhaling van de behandeling nodig zijn. EIgenlijk is het enige dat nóg beter is dan Liqui Moly Injectiereiniger: Liqui Moly Injectiereiniger. Maar dan preventief. Als je namelijk eens per 2.000 kilometer een dosis Injectiereiniger van Liqui Moly aan je tankbeurt toevoegt, krijgen die misselijke verbrandingsresten niet eens de kans om aan te koeken. Kortom, of het nou preventief of als medicijn is: geef je motor met deze kerst een dosis Liqui Moly Injectiereiniger. Wordt ie blij van!

De Injectiereiniger van Liqui Moly