(advertorial)

En, genoten van onze prachtige Nederlandse zomer? Wij ook niet. Hoe dan ook, hij is weer voorbij en maakt plaats voor seizoenen die nóg natter en kouder zijn. En dat betekent dat jij weer moet gaan denken aan banden die beter met die omstandigheden kunnen omgaan dan je huidige zomerexemplaren. Maar wat te doen? Geen nood. Op elke vraag die bij je zou kunnen opkomen heeft Goodyear een sluitend antwoord.

Winterbanden?

Natuurlijk, winterbanden zijn altijd een goed idee. Je weet: die beginnen hun onbetwistbare nut al te bewijzen bij temperaturen vanaf 7 graden Celsius. Op en onder die temperatuur, en zeker in combinatie met nat- of gladheid, leveren winterbanden vele malen meer grip. En mochten de weergoden het echt in hun bol krijgen deze winter, dan rij je met winterbanden onvergelijkbaar veel veiliger rond. Mocht je wintersportplannen hebben, dan is de keus al helemaal snel gemaakt.

Gelukkig heeft Goodyear een uitgebreid assortiment bekroonde winterbanden die gegarandeerd ook bij jouw auto en jouw eisen passen. Mocht je een SUV hebben, dan is er extra goed nieuws: de Goodyear UltraGrip Performance+ is er nu ook in de voor die auto’s gangbare maten. De Traction Protect Technology maakt gebruik van een nieuw type hars dat het vervormende en herstellende vermogen van een band verbetert. Daardoor worden remkrachten nu nog beter doorvertaald in grip. Winter Grip Technology vertrouwt bovendien op een nieuwe rubbercompound met een grotere elasticiteit bij lage temperaturen, voor extra tractie op sneeuw en ijs. Zo sla je twee vliegen in één klap: én veilig de winter in, én met de nieuwste, meest geavanceerde band die Goodyear op dit gebied heeft. Uiteraard is de Goodyear UltraGrip Performance+ de trotse drager van het gecertificeerde 3-Peak Mountain Snowflake symbool.

Of toch 4-season banden?

We kunnen ons echter ook voorstellen dat je denkt: ‘Joh, die Nederlandse winters van tegenwoordig, dat stelt toch niks meer voor? Zijn pure winterbanden dan niet een beetje overkill?’. Daar heb je zeker een punt. En ook daarvoor heeft Goodyear een uitstekend antwoord in de vorm van de Vector 4Seasons-serie. Deze banden hebben zich op de weg én tijdens vergelijkende tests al vaker een winnaar getoond. Deze 4-seasonbanden kenmerken zich door een veel beter grip op sneeuw, een verkorte remweg én een verbeterde handling op droog wegdek, en een uitmuntende weerstand tegen aquaplanning gedurende de hele levensduur van de band. Goodyear 4-seasonbanden zijn leverbaar voor zowel ‘gewone’ personenauto’s als SUV’s en bestelauto’s. Je moet wel een héél eigenaardige auto hebben, wil Goodyear er geen 4-season band voor hebben.

Je ziet: met Goodyear ga je, of ie nou mee- of tegenvalt, veilig en goed voorbereid de winter in!

Advertentie
Meer
Advertentie