Dé Nederlandse autoshow is terug: van 17 t/m 26 april kun je weer genieten van de AutoRAI. Als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 29,95* euro, krijg je van ons als welkomstcadeau twee kaartjes voor dit onvergetelijke evenement – ter waarde van maar liefst 36 euro!

Talloze merken stallen hun nieuwste modellen uit in de RAI in Amsterdam: je ziet er droomauto's, conceptcars en klassiekers, maar ook primeurs en nieuwe technologieën. Rijd mee op het circuit of in een van de simulatoren, maak testritten met de meest innovatieve auto's en bekijk live demo's – je kunt zelfs je eigen auto bouwen!

Sluit dus nu een abonnement af op TopGear Magazine, voor jezelf of voor een ander, en scoor die AutoRAI-kaartjes! Wees er wel snel bij, want deze aanbieding geldt slechts zo lang de voorraad strekt!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties