Neem nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine (6 nummers) voor slechts 29,95* euro en ontvang gratis deze biografie van F1-held Michael Schumacher.

Michael Schumacher werd een sportlegende dankzij een zeldzame combinatie van extreme professionaliteit en koelbloedigheid. Zijn tegenstanders vreesden de nietsontziende, vastbesloten coureur die alles deed om zijn doelen te bereiken. Zijn tragische ski-ongeval in december 2013 schokte de hele wereld. Wat een bittere ironie: een zevenvoudig wereldkampioen die zijn hele carrière nauwelijks noemenswaardig letsel oploopt – en dan tijdens een familie-uitje in de Franse Alpen zo zwaar ten val komt.

De gerenommeerde sportjournaliste Karin Sturm is dé Schumacher-kenner bij uitstek. Ze maakt al dertig jaar deel uit van de Formule 1-wereld en kent de wereldkampioen vanaf het begin van zijn carrière. Sturm maakt in deze biografie bewust ruimte voor de mens achter de wereldkampioen en schetst zo een compleet beeld van Michael Schumacher.

Sluit nu een halfjaarabonnement af en lees alles over de loopbaan en het leven van de beste Formule 1-coureur aller tijden.

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties