TopGear bestaat – in zijn huidige vorm – alweer tien jaar. Daarom heeft Jeremy Clarkson een boek samengesteld over hoe het al die tijd in zijn werk ging. Dat boek – Jeremy Clarkson: De TopGear Jaren – geven wij nu gratis weg bij een halfjaarabonnement (zes nummers) op TopGear Magazine!

TopGear is voor Jeremy Clarkson wat de jungle is voor Tarzan: de perfecte plek om te werken en te spelen, en dat al tien jaar lang. Clarkson noteerde met zijn vlijmscherpe pen alles voor zijn columns in TopGear Magazine. Hij ontziet niets of niemand en vertelt in dit boek alles wat we willen weten over tien jaar TopGear. Briljant geschreven en hilarisch grappig: in De TopGear Jaren overtreft Clarkson zichzelf.

Bij een halfjaarabonnement – voor slechts 29,95* euro – krijg deze 368 pagina's tellende paperback gratis als welkomstcadeau thuisgestuurd. Zo kom je de komende luierzomer op het strand wel door. Neem dus nu een abonnement en profiteer!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties