We gaan die zomer gewoon keihard afdwingen: bij een tweejaarabonnement op TopGear geven we vanaf nu een dikke Serengeti-zonnebril weg! Om precies te zijn: de Orvieto 7620, een sportief model met een winkelwaarde van 198 euro.

Dat lees je goed: als je nu voor twee jaar (24 nummers) een abonnement op TopGear Magazine afsluit voor slechts 119,95* euro (waarbij je het magazine tevens digitaal kunt ontvangen), krijg je van ons zo'n schitterende Serengeti cadeau! Serengeti-zonnebrillen onderscheiden zich al jaren door hun looks en hun geavanceerde lenzen, die je gevoelige kijkers optimaal beschermen tegen de brandende zon.

Koop je een nieuwe Orvieto 7620 in de winkel, dan betaal je veel meer, en krijg je er niet eens twee jaar lang je favoriete auto- en lifestylemagazine bij. We mogen dus wel stellen dat dit een superdeal is – maar je moet er wel snel bij zijn, want onze voorraad Serengeti's is beperkt.

Maak dus nu gebruik van deze aanbieding en sluit een tweejaarabonnement af op TopGear Magazine – voor jezelf, of als cadeau voor een ander, waarbij jij zelf die schitterende Serengeti krijgt toegestuurd. Klik snel op de blauwe lettertjes in deze tekst en doe je voordeel!


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties