Of je nu een Apple iPad, een iPad 2 of een Samsung Galaxy hebt, tablets zijn gewoon ontzettend handig. Ze wegen bijna niets, passen makkelijk in elke tas en je kunt er naar hartelust op internetten of een filmpje op kijken. Alleen: voor dat laatste zou het nog wel eens handig zijn als je niet anderhalf uur naar je schoot hoefde te turen.

Hebben wij even een mooie aanbieding voor je: bij een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine voor slechts 59,95* euro krijg je nu van ons gratis een Vogel’s Car Pack voor de geliefde tablet, ter waarde van 100 euro! Let op: zolang de voorraad strekt!

Klik dus snel door naar deze pagina en sluit nu je TopGear-abonnement af. Zorg wel dat je de juiste versie voor jouw tablet selecteert!

Met dit Car Pack – onderdeel van Vogel’s RingO System waarmee je je tablet overal kunt bevestigen – klik je je iPad, iPad 2 of Galaxy (naar keuze) zonder moeite aan de hoofdsteun van je auto, zodat je kids of andere achterpassagiers zich ook een beetje vermaken terwijl jij onoorlijk vals met Anouk zit mee te zingen. Iedereen blij.

Wil je een abonnement cadeau geven voor de feestdagen (en zelf het welkomstcadeau opstrijken – jij slimmerik), klik dan ook nog even hier voor een printbare cadeaubon om in de schoen/onder de boom te leggen.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden, lees: https://www.topgearmagazine.nl/abonnementsvoorwaarden

Reacties