Een Jabra-wattes? Nou, de Jabra Cruiser2 is een verdraaid handige Bluetooth-speaker voor in je auto, waarmee je handsfree kunt bellen zonder allerlei microfoontjes en draadjes onder je dashboard te hoeven proppen. Zo’n Cruiser2 kost 79,95 euro in de winkel, en wat doen wij? Wij geven ze gewoon gratis weg bij een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine, voor slechts 59,95 euro!

Laat de Cruiser2 eenmalig pairen met je mobiele telefoon, klem ‘m op je zonneklep en klaar ben je. Wanneer je telefoon overgaat, neem je ‘m op door een knop op de Jabra in te drukken, en je kunt praten. Simpel. Het ding kan ook nog eens meerdere telefoons tegelijk herkennen, en je telefoongesprek of mp3’tjes via een FM-frequentie op je autoradio afspelen. Oftewel, meer heb je niet nodig!

Tel daarbij op dat je óók nog eens een jaar lang TopGear Magazine op je deurmat ontvangt, en je zult met ons eens zijn dat dit een topdeal is. Wacht dus niet langer en regel snel je abonnement hier!
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Abonnementen lopen tot wederopzegging, met uitzondering van proef- en cadeau-abonnementen; deze stoppen automatisch na de abonnementsperiode. Deze aanbieding geldt alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.

Reacties