preview

Vragen, vragen…

Feit is: met het huidige gamma van Jaguar is er geen vraag op autogebied die de Britten niet kunnen beantwoorden. Toch, en misschien wel juist daarom, kunnen wij ons voorstellen dat jij juist een hele berg vragen hebt. Zoals: hoe rijdt zo’n E-PACE? Zou een XE iets voor mij zijn? Is zo’n elektrische I-PACE écht zo snel als ze zeggen? En vooral: hoe ga ik op al die vragen ooit een antwoord krijgen? Nou, dat treft!

The Art Of Performance Tour

Het antwoord op die vragen, en op nog een heleboel andere waarvan je niet eens wist dat je ze had, is namelijk binnen handbereik. En nog op de leukst denkbare manier ook: je kunt al die Jaguars zelf rijden. Tijdens de The Art Of Performance Tour, op 13 en 14 oktober aanstaande, staat een legertje Jaguar-modellen, zoals de XE, XF, E-PACE, F-PACE en I-PACE, klaar om door jou beproefd te worden.
Plaats van handeling: Rijvaardigheidscentrum Lelystad in Sint Geertruidakerksveen. Geintje: in Lelystad natuurlijk. Gedurende anderhalf uur kun je alle modellen naar hartenlust testen, op én buiten het circuit. Zo kun je zelf precies ervaren hoe sportief Jaguar is! Die unieke kans kun je natuurlijk niet laten liggen. Tijd dus om je hiervoor in te schrijven.

Wat moet ik doen?

Heel simpel: geef je met de button hieronder op voor de The Art Of Performance Tour. Gouden tip: wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. preview

Meer van TopGear