(advertorial)

Iets dat in minder dan drie seconden van 0 naar 100 gaat, met een topsnelheid waarbij je wel de Eurojackpot móét winnen om eventuele hardrijbelasting te betalen. Dat is je eerste prioriteit. Maar wat als je nou je zooo veel money hebt, dat er nog wel iets bij kan? Iets dat je buurman – zelfs als ie pas in de villa 200 meter verderop woont – écht niet heeft. Misschien een Vaarrari? Nee, we gaan niet overdrijven – en met een Cadillek lig je zo op de bodem. Wat dacht je dan van een Lamboot? Dat klinkt beter – en wij hebben de exclusieve drijftest.

Waar het normaal een vervelende garantiekwestie is, is het bij deze Lamboot een uitstekende zaak dat hij zichzelf opblaast. Je hebt immers niet miljoenen gewonnen om vervolgens zelf in de brandende zon je Lamboot op te pompen. Via de smartphone drukken we op de knop om het hoopje plastic om te toveren tot de ultieme grachtpatser. De drijvende supercar is groot genoeg voor je hele vriendengroep  en is bovendien makkelijk in het zwembad te parkeren. En ach, hij kan wel tegen een stootje.

De Lamboot

Voor deze test zetten we de Lamboot tegenover een Golf. De conclusie is eenduidig: golven zijn geen enkel probleem, daar drijft de Moneyflatable zo overheen. Zelfs de gekoelde dranken blijven keurig op hun plek. Ook de geluidsgolven uit de muziekinstallatie helpen bij het ultieme zomergevoel in deze drijvende supercar. Dit is zonder twijfel de perfecte auto voor de nodige rondjes op Zandvoort. Rondjes drinken op het strand, welteverstaan.

Deze opblaasbare Lamboot is slechts één van de Spending Tips van Eurojackpot, waar je zooo veel money kunt winnen. Je zou ook naar de maan kunnen vliegen met Elon Musk voor een leuke Insta-foto. Of je favoriete auto in alle kleuren kopen, zodat je hem altijd bij je schoenen kunt matchen. Benieuwd naar meer inspiratie voor hoe je je miljoenen kunt spenderen? Bekijk dan hier de Spending Tips van de ZoooVeelMoneyMan.

Speel bewust 18+. Eurojackpot.



Advertentie
Meer
Advertentie