(advertorial)

Geef toe: het maakt niet uit in welke leeftijdscategorie je je bevindt, diep van binnen willen we allemaal nog het liefst een heel groot Lego-project in elkaar zetten. En al helemaal als je dan ook nog eens een Bugatti Chiron tot in de kleinste details kunt namaken.

Met 3.599 onderdelen bouw je een zeer gedetailleerde Chiron met een schaal van één op acht. De motor en de versnellingsbak kunnen bewegen, het interieur is aanwezig en voorin zit een heuse weekendtassenset. De Bugatti Chiron van Lego is 14 centimeter hoog, 56 centimeter lang en 25 centimeter breed.

De details zie je niet alleen, je maakt ze mee. Een cruciaal moment in de bouw van een Chiron is het huwelijk tussen de W16 en de monocoque. De ontwerpers van de Bugatti Chiron van Lego hebben deze magische gebeurtenis gerepliceerd, zodat jij hem ook ervaart bij het assembleren van de steenformatie.

Scoor de Lego Chiron op woensdag met 44% korting

Alleen vandaag nog bestel je deze Bugatti Chiron van Lego met 44 procent korting bij Bol.com. Daardoor betaal je in plaats van 399 euro nu nog maar 224,99 euro. Over goede cadeaus gesproken, veel beter dan dit worden ze niet. En uiteraard kun je jezelf ook altijd trakteren op bouwgenot van Lego. Kijk hier voor de aanbieding en gun jezelf eens een keer zo’n Lego-Chiron.

Meer van TopGear