Iets leuks te doen dit weekend? Zeg maar af, want wij hebben iets leukers: het Lustrumevenement van de Citroën CX Club Nederland, ofwel de CCCN. Het belooft een waar spektakel te worden voor iedereen die iets heeft met de auto-die-bedoeld-was-om-de-DS-te-doen-vergeten-wat-natuurlijk-helemaal-niet-kon-maar-vooruit-hij-kwam-toch-een-heel-eind.

De CCCN bestaat inmiddels 15 jaar en heeft al bijna 900 leden. Dat garandeert al haast een hoge opkomst, maar het ‘joie de vivre’-motto ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’ wordt door de club hoog in het vaandel gedragen, dus u is meer dan van harte welkom.

Plaats van handeling is Vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen-Hardenberg, en het feest gaat maar liefst drie dagen duren: 7, 8 en 9 september. Een uitgelezen kans om alle mogelijke CX’en in alle mogelijke uitvoeringen van dichtbij te bekijken. Niet alleen ‘normale’, maar ook zeer speciale zoals rally CX-en, een CX Kamfibie (een amfibie-voertuig op basis van een CX Break), meer-assige Tissier CX-en, CX-en van voormalige staatshoofden, Chapron Prestiges enzovoorts enzovoorts. Wordt leuk! Kijk voor meer specifieke info op www.citroen-cxclub.nl.

Reacties

Meer van TopGear