Mocht je wel eens een McLaren 650S in het echt gezien hebben, dan gokken we dat het woord 'onopvallend' niet het eerste was dat bij je opkwam. Toch heeft McLarens speciale doe-wat-je-maar-wilt-afdeling, MSO (Special Operations), nu een keur aan opval- en hardga-accessoires bedacht voor de 650S. In China wordt een en ander voorgesteld in de vorm van deze MSO 650S Coupé Concept.

De handgemaakte upgrades zijn van koolstofvezel en kunnen in een aantal gevallen ook op de 12C gemonteerd worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een splitter, een diffuser, accenten op de luchtinlaten en opvallende side blades. Ook de luchtrem kan in koolstofvezel worden uitgevoerd, en in het interieur is op allerlei manieren verder aan te kleden. Op deze conceptcar, gespoten in een soort diepzwart met rode metallic deeltjes, zijn veel accessoires in een satijnzwarte lak gezet, waaronder de afdekkappen voor de motor en de speciale MSO-velgen.

Of een 650S (of een 12C) dit soort (voornamelijk visuele) extraatjes echt nodig heeft, zul je zelf moeten bepalen. Op zich ziet deze conceptcar er gaaf uit, maar hiervoor is dan ook alles uit de kast gehaald. Goedkoop zijn de MSO-goodies niet, maar dat had je zelf vast ook al bedacht.

Reacties