(advertorial)

The Mirror Bright Polish Company is in 1901 opgericht door Frank Meguiar Jr. Hij wilde de afwerking die zijn producten gaven aan houten meubels perfectioneren voor de nieuw geïntroduceerde automobiel. Die passie voor perfectie is terug te vinden in Mirror Bright. Vijf unieke producten om de auto in perfecte staat te houden!

Mirror Bright Introductieset

Onze speciale Mirror Bright Introductieset bevat alle vijf de Mirror Bright-producten en een handige tas waarin de producten bewaard kunnen worden. Voor TopGear-lezers is deze set nu tegen een speciale prijs te verkrijgen. Gebruik de code TOPGEAR617 in de Meguiar’s webshop en je betaalt slechts € 75 in plaats van € 95,95 voor deze set. Let op: deze code geldt alleen voor de maand juni!

De Meguiar’s set bevat de volgende producten:

Automobile Shampoo – Deze rijk schuimende autoshampoo bevat wax en is pH-neutraal. Deze shampoo zal de waxbescherming van een auto niet verwijderen. Het bevat Carnauba Milk waardoor de auto na een wasbeurt een glans heeft alsof deze net in de wax is gezet!

Polishing Wax – Deze wax heeft een Carnauba-basis en bevat synthetische polymeren die de wax milde reinigende bestanddelen geven.  Deze combinatie zorgt – naast een langdurige bescherming – voor een hoogglans finish op de lak.

Detailing Spray – Geschikt voor interieur en exterieur! Deze non-scratch formule is veilig op alle laklagen en ideaal voor het verwijderen van vogelpoep, lichte vervuiling en stof.

Wheel Cleaner – Een pH-gebalanceerde velgenreiniger. Deze reiniger is sterk, maar ook zacht genoeg om remstof te verwijderen van velgen zonder het wieloppervlak te beschadigen. Perfect te gebruiken op chroom, (ongelakt) aluminium, gepolijste, gelakte oppervlakken, etc.

Leather Lotion – Reinigt en verzorgt leer in één simpele stap. Bevat cocoaboter, jojobaolie en aloe-conditioners om het leer te verzorgen. Na een behandeling is het leer schoon, soepel en heeft het een matte, natuurlijke finish. Daarnaast zorgen UV-beschermers dat leer beschermd is tegen schadelijke zonnestralen.

Ga nu snel naar de Meguiar’s website en haal Mirror Bright in huis.

preview