(advertorial)

Als monteur heb je er niet voor niets voor gekozen om in de automotive te gaan werken. Je houdt van auto’s en de wereld eromheen. Je hebt een passie voor techniek. En je wilt werken in een professionele omgeving met de modernste apparatuur. Logisch dus dat je op zoek bent naar een baan bij een bedrijf waar je je op je plek voelt, waar je expertise als automonteur op waarde wordt geschat en waar je kunt werken met vooraanstaande merken. Het liefst op een locatie bij jou in de buurt. Dit alles, en meer, kun je vinden bij Louwman Group.

Louwman Group zoekt vakmensen zoals jij!

Louwman Group is al sinds 1923 actief in de mobiliteitssector en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste automotive-bedrijven van Europa. In Nederland importeert Louwman Group de merken Toyota, Lexus, Suzuki en Morgan. In hun verschillende bedrijven worden ook Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi en Smart gevoerd. Bij Louwman Exclusive in Utrecht vind je zelfs exotische merken als McLaren en Maserati. Naast personenauto’s doet Louwman Group ook bedrijfsauto’s en houden ze zich bezig met autoaanpassingen, schadeherstel, financial services, onderdelen, logistiek en mobiele hulpmiddelen in de zorg.

Bij Louwman Group weten ze wanneer iemand zijn vak verstaat en waarderen ze kennis en expertise wanneer ze deze zien. Louwman-monteurs staan er dan ook om bekend dat ze steevast kwaliteit leveren, elke dag weer. Of ze nu technisch onderhoud verrichten, schade herstellen of een auto op maat maken. Het hoofddoel is altijd een succesvolle uitvoering van hun taken, en daarmee tevreden klanten. Daarnaast krijg je bij Louwman Group de ruimte om je te blijven ontwikkelen – dankzij de prachtige merken, de verschillende bedrijven en de vele locaties door het hele land.

Werken als automonteur bij Louwman Group

Wil jij werken bij een betrokken familiebedrijf waar de mens centraal staat? Bij een organisatie die toonaangevend is in Nederland en daarbuiten, waar je alle kanten op kunt en waar prijs wordt gesteld op jouw vakmanschap? Kijk dan eens op werkenbijlouwman.nl, lees de verhalen van twaalf Louwman-monteurs en bekijk de vacatures.