(advertorial)

Je wordt niet zomaar een icoon. Maar als hele mensenmassa’s elke SUV een ‘Jeep’ noemen, ook als het een heel ander merk betreft, mag je een échte Jeep rustig een icoon noemen. En de nieuwe Jeep Compass al helemaal.

Aan alles is te zien dat het hier echt om een iconische Jeep gaat. De onverzettelijke uitstraling, de karakteristieke grille met de zeven sleuven, de (optionele) vierwielaandrijving: deze auto buigt voor niets of niemand.

Tegelijkertijd is de nieuwe Jeep Compass voorzien van de modernste technologie. Niet minder dan 70 veiligheidssystemen zorgen ervoor dat je uit de problemen blijft. LED-techniek in de koplampen en achterlichten garandeert dat je altijd gezien wordt. Een state-of-the-art multimediasysteem zorgt ervoor dat je altijd, en op een veilige manier, verbonden blijft met de buitenwereld.

De nieuwe Jeep Compass is geheel naar wens samen te stellen

Een ruime keuze uit hightech motoren en versnellingsbakken, kleuren en uitrustingsniveaus zorgt ervoor dat er altijd een Jeep Compass is die bij jou past. Al willen we je graag één tip geven: ga voor de Opening Edition.

Die Opening Edition is een speciale, gelimiteerde uitvoering die boordevol zit met alles wat jij graag op en in je Jeep Compass ziet. Wat dacht je van 18”-wielen? En een 8.4-Inch Uconnect™-infotainmentsysteem met kleurentouchscreen, navigatie en Bluetooth? Beats-audio met niet minder dan 9 speakers zit er ook bij, net als Apple Carplay en Android Auto. Je eigen muziek afspelen, even een berichtje versturen of Google Maps raadplegen was nog nooit zo eenvoudig.

De nieuwe Jeep Compass, die alle andere auto’s eigenlijk overbodig maakt, staat nu bij de dealer. Hij is er al vanaf 30.990 euro. Bekijk hier de versies, opties en boek een proefrit!

preview

Meer van TopGear