Ben je net als wij en hou je naast snelle auto’s ook van goede grappen en overmatig veel explosies? Reageer dan snel op onze nieuwste abonnementsaanbieding! Bij een halfjaarabonnement (6 nummers) voor slechts 29,95* euro krijg je nu namelijk gratis en voor niets het Grote Boek van TopGear, deel 3!

Als je bekend bent met de vorige twee Grote Boeken (zie onze webshop) dan weet je wat je ongeveer kunt verwachten: onzinnigheid, uitzinnigheid en uitbundigheid ten top. Ja, we houden het lekker vaag, des te meer verrast zul je straks zijn wanneer je het nieuwste Grote Boek van TopGear in handen hebt. De winkelwaarde van het boek is 19,95 euro; en nu kun je dus voor slechts een tientje extra zes maanden lang TopGear Magazine thuis ontvangen. Supertoll, zouden ze in sommige landen zeggen.

Waar wacht je nog op? Klik je raak en sluit nu een abonnement af – voor jezelf of voor iemand anders – door hierheen te gaan. Vlug!

 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden, lees: https://www.topgearmagazine.nl/abonnementsvoorwaarden

Reacties