Altijd al die gave zonnebril tijdens het sporten willen dragen maar dan zonder die vervelende contactlenzen? Oakley maakt dit voor jou mogelijk. Zij bieden namelijk zonnebrillenzen op sterkte aan, voor een perfect zicht en speciaal ontwikkeld om optimaal mee te presteren.

Oakley is al decennia bekend van hun innovatieve en kwalitatieve sportieve (zonne)brillen. Vele (top)sporters zijn gelieerd aan het merk en dragen de brillen tijdens de trainingen en wedstrijden. Denk bijvoorbeeld aan Formule 1-coureur Fernando Alonso. Voor iedere sport is er wel een speciale bril met bijbehorende lenzen, inspelend op de specifieke behoeften. De brillen van Oakley zijn niet alleen voor (top)sporters bedoeld maar ook voor iedereen die van een actieve lifestyle houdt en het maximale uit zijn dag wil halen. Daar helpen de brillen van Oakley bij. Wil je weten hoe? Lees dan verder!

De reden dat veel (top)sporters kiezen voor een Oakley bril is vanwege de zogenaamde ‘high-wrap’ frames. Deze frames curven namelijk om tot aan de zijkant van de ogen, zodat de ogen helemaal afgeschermd zijn tegen de zon. Daarnaast heeft Oakley de unieke technologie in huis om de frames te kunnen voorzien van gecurvde lenzen op sterkte. Hierdoor heeft iedereen met een Oakley-bril hetzelfde perfecte zicht. Vervaging en vervorming worden namelijk geminimaliseerd. Het wordt makkelijker om bewegingen in je periferie te ontdekken. Tevens wordt het gezichtsveld gebalanceerd waardoor je eerder herkent wat je ziet. Hierdoor kan je zicht met 45 procent verbreed worden.

Dit helpt niet alleen (top)sporters maar ook iedereen die bijvoorbeeld in de auto op weg naar huis is. Verbreding van het zichtveld en minimaliseren van vervaging en vervorming zorgen er voor dat je eerder plotselinge situaties overziet en daarop kunt reageren.

Iedere Oakley-dealer in Nederland kan jou deze mogelijkheid aanbieden. Bezoek de website van Oakley om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.