TVFilm is de fijnste tv- en filmgids van Nederland. Zeggen ze dat allemaal? Kan best zijn, maar TVFilm is écht de fijnste tv- en filmgids. En dat kun je gratis ervaren!

Waarom is ie zo fijn dan?
Omdat TVFilm de meest overzichtelijke gids is; je kunt in een oogopslag zien wat de belangrijkste zenders brengen. Deze vullen we op de al net zo overzichtelijke tipspagina’s aan met de fijnste kijktips, terwijl in andere rubrieken de bioscoopfilms, games en on demand-tv ruim baan krijgen.

Is dat alles?
Zeker niet! Wat TVFilm echt anders maakt, is de tweewekelijkse frequentie, waardoor je altijd ruim voor alle anderen op de hoogte bent van al het moois dat komen gaat. En wat ook prettig is: doordat we minder vaak drukken, is TVFilm weliswaar de grootste en dikste, maar ook voordeligste tv-gids op de markt!

Verder nog iets?
Nou en of, want de redactie van TVFilm is gepassioneerd over alles waarover ze schrijft en dat zie je terug in de enthousiaste stijl, de soms wat merkwaardige humor en de prikkelende vormgeving. En als we iets níet goed vinden, zullen we ook de eersten zijn om dat te schrijven.

Klinkt goed, succes ermee.
Wacht nog even, want als je naar www.TVFilm.nl/gratis gaat, open je de poort naar twee gratis proefnummers! En omdat zien nu eenmaal geloven is, adviseren wij van TVFilm deze unieke TVFilm-kans met beide handen aan te grijpen. We hopen snel van je te horen!