Let op: deze actie is afgelopen, je kunt niet meer reageren. De twee winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Op woensdag 11 juni presenteert Michelin haar nieuwste collectie banden op het Circuit van Zolder (België). TopGear heeft voor twee trouwe lezers een plek weten te bemachtigen om dit spektakel bij te wonen!

Tijdens de ochtend zit jij wellicht aan het stuur van auto’s die uitgerust zijn met de nieuwste generatie banden van Michelin en ontdek je zelf het circuit van Zolder. Reken erop dat je niet in gewone middenklassertjes hoeft te rijden, maar wél in bijvoorbeeld een Renault Mégane RS of een Porsche 911. En wat te denken van een paar mooie SUV’s voor een spectaculaire roadtour? Zo ervaar je uit de eerste hand waar de Michelin Pilot Sport Cup 2, Michelin Latitude Sport 3 en de Michelin Alpin 5 toe in staat zijn. En tussendoor geeft Michelin meer informatie over ‘Michelin Total Performance’.

Het programma is als volgt:

  • 8.00 uur: ontvangst en ontbijt
  • 9.00-12.00 uur: workshops circuit driving, SUV driving en Michelin Total Performance
  • 12.00 uur: lunch

Jij kunt als enige niet-journalist aanwezig zijn bij dit unieke evenement! Maar dan moet je wel de aller-origineelste reden bedenken waarom juist jij erbij wilt zijn.

Mail jouw originele reden naar michelin@topgearmagazine.nl en vergeet niet je adresgegevens te vermelden. Doe dit zo snel mogelijk, doch uiterlijk 4 juni aanstaande.

Het spreekt voor zich dat beide winnaars in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs. De enige voorwaarde onzerzijds is dat je abonnee bent of wordt van de TopGear Nieuwsbrief en dat je het vakje ‘Houd mij ook op de hoogte van aanbiedingen van TopGear-partners’ hebt aangeklikt. Jezelf hiervoor aanmelden doe je hier. Succes met het verzinnen van iets, en misschien zien we jou op 11 juni achter het stuur op Zolder!