(advertorial)

Omdat we bij TopGear vinden dat goede muziek ook goed gehoord moet kunnen worden, hebben we in samenwerking met Philips een speciale actie op touw gezet. De Philips DVT7500 muziekrecorder is normaal gezien verkrijgbaar vanaf 299,99 euro. Maar tijdens deze TopGear-actie ontvang je tijdelijk 100 euro korting bij aankoop van deze recorder met extra Philips 32-GB micro-SD-kaart.

Wil je van dit unieke aanbod profiteren? Ga dan www.memorecorder.nl als je uit Nederland komt, of naar www.dictaphone.be als je in België woont, en klik op de actiebanner!

Meer informatie over de Philips DVT7500 muziekrecorder

Met de Philips DVT7500 neem je je muziek bijzonder zuiver en kristalhelder op. De drie microfoons van hoge kwaliteit bieden ongeëvenaarde hifi-geluidsopnames. En dankzij de innovatieve XLR- en lijningang-aansluitingen kun je meerdere instrumenten of audiobronnen rechtstreeks met elkaar mixen. In de beste kwaliteitsstand werkt de Philips DVT7500 met een 24-bits/96-kHz samplingfrequentie voor topgeluidskwaliteit. Het is de ideale recorder voor het opnemen van repetities, jamsessies of liveoptredens van je band, orkest of koor.

Uitstekende microfoons

Bij deze muziekrecorder komen verschillende componenten samen om muziek zo natuurlijk mogelijk en in studiokwaliteit op te nemen. De uiterst gevoelige hoogwaardige microfoon met een groot dynamisch bereik om alles tussen zachte tonen en luide drums perfect en onvervormd vast te leggen, een hoge signaal-tot-ruisverhouding, een speciale microfoonophanging om het opnemen van ruis bij het vastpakken te voorkomen en sterke scheiding tussen de linker- en rechterkanalen om het effect van het menselijk oor te weerspiegelen. Stem of gitaar, drums of saxofoon – alles wordt door de Philips DVT7500 haarfijn geregistreerd als live-opname.

Geluidsopnames van hoogste kwaliteit

Daarnaast kun je met de audiorecorder PCM- (WAV) en MP3-bestanden opnemen tot 24 bit/96 kHz voor uitstekende hifi-opnameresultaten. En kun je het input-niveau handmatig tot -20 dB aanpassen voor meer controle over de geluidsopname. De ingebouwde bewegingssensor detecteert of de recorder op de tafel ligt of in de hand wordt gehouden en selecteert automatisch de microfoongevoeligheid passend bij de situatie. Op deze manier maak je een opname in een handomdraai!

Lijningang- en XLR-aansluitingen

De lijningang- en XLR-aansluitingen bieden je de mogelijkheid om instrumenten rechtstreeks met het apparaat te verbinden voor helderdere en preciezere opnames. Dit is bijvoorbeeld dé ideale functie voor het opnemen van elektrische gitaren, keyboards en zang tegelijkertijd. De diverse instrumenten en de zang komen zo optimaal aan bod.

Gaaf ontwerp met groot kleurenbeeldscherm

Het grote kleurendisplay van 320×240 pixels biedt scherpe beeldvorming, waardoor het eenvoudiger wordt om alles in één oogopslag te zien. De duidelijke gebruikersinterface ondersteunt vijf talen – waaronder Nederlands – en is geoptimaliseerd voor eenvoudige, intuïtieve bediening. Door het lichte en toch stevige ontwerp biedt het apparaat hoog comfort. Het metalen oppervlak beschermt het apparaat en met de uitklapbare houder kun je de recorder richten op de geluidsbron. Een tripod of statief kan aan de achterkant worden bevestigd zodat je je handen vrij hebt tijdens de opname.

Extra lange opnameduur

De krachtige lithium-polymeeraccu met hoge capaciteit kan eenvoudig worden opgeladen via een standaard micro-USB-aansluiting. Hierdoor kun je tot wel 30 uur lang opnemen, zodat de recorder vrijwel altijd werkt wanneer je hem nodig hebt.

Eenvoudige en intuïtieve ervaring

• Handmatige bijstelling van het inputniveau voor betere volumeregeling.
• Groot kleurendisplay voor een intuïtieve gebruikerservaring.
• De muziekrecorder heeft 16 GB interne capaciteit en daarnaast kun je het geheugen uitbreiden met een micro-SD-kaart voor vrijwel onbeperkte opslagruimte.

Extra gebruiksgemak

• Oplaadbare lithium-polymeeraccu voor extra lang opnemen.
• Plug-and-play voor Windows en MacOS.
• Muziekrecorder kan op een statief worden bevestigd voor extra gebruiksgemak.

Bekijk alle specificaties van de Philips DVT7500 muziekrecorder. En vergeet onze TopGear-actie niet: tijdelijk 100 euro korting bij aankoop van deze recorder met extra Philips 32-GB micro-SD kaart, via www.memorecorder.nl en www.dictaphone.be!