Helaas, helaas, de instuur-actie is afgelopen, we gaan aan de slag met alle inzendingen om de winnaars te bepalen. Stuur dus niks meer in, want het belandt in onze schredder. Omdat we dat zo'n leuk woord vinden.

 

Doe jij al mee met onze jubileumprijsvraag? Nee? Wees dan snel, want op 17 oktober gaat de bak met inzendingen op slot en kiezen we de uitverkorenen die ervandoor gaan met honderd prachtige prijzen, waaronder een jaar sturen in een gloednieuwe Opel ADAM!

Meedoen is simpel. Tussen de pagina's van TopGear nummer 100 vind je een coole kentekensticker die je perfect onder het standaard formaat kentekenplaat kunt plakken, zodat je niet met lelijke reclame voor een of andere dealer, garage of handelaar rondrijdt waar je auto ooit heeft gestaan.

Vervolgens bedenk je een originele manier om de achterkant van je auto met deze sticker te fotograferen. Let wel: een originele manier – we krijgen met regelmaat foto's binnen van auto's die simpelweg in een parkeervak voor een huis staan, dat kan beter. Hoe? Verzin het, onderscheid je en mail ons je foto vóór 17 oktober!

Meer info, voorwaarden en info over de prachtige prijzen vind je hier. Hup, kom in actie en zorg dat je wint!

Reacties