Porsche is niet voor niets de meest winstgevende autofabrikant. Afgezien van de auto’s maakt het bedrijf namelijk nogal wat andere producten die bij veel liefhebbers in de smaak vallen. Externe harde schijven, redelijk opzichtige zonnebrillen, fietsen en zelfs horloges. En allemaal even strak vormgegeven, met de mooiste materialen.

Een mobiele telefoon van Porsche was er echter nog niet. Maar daarin komt nu verandering. Zie hier de P’9521. Afgezien van de merkwaardige naam best een mooi apparaat, met zijn aluminium behuizing en display van mineraal glas. En natuurlijk blijft Porsche niet achter bij de ontwikkeling dat je met je telefoon ook moet kunnen fotograferen, en dus heeft het ding een 3,2 pixel camera.

Het leukste is misschien wel dat je de P’9521 goed kunt beveiligen. Niet met een ordinaire pincode, maar met een sensor die je vingerafdruk leest. In geval van verlies of diefstal kunnen onverlaten dan in ieder geval niet met Abu Dhabi bellen. In het najaar ligt de Porsche her en der in de telefoonwinkels.

Reacties

Meer van TopGear