(advertorial)

Er zijn van die auto’s die je leven een stuk makkelijker maken. Renault maakt zulke auto’s. Verwen jezelf daarom met een Renault, want je verdient het. Deze zomer kun je er al in eentje wegrijden. En het mooiste is: je krijgt nu tot wel 3.700 euro voordeel op alle voorraadmodellen.

Je maakt een grapje zeker?

Nee hoor, we zijn bloedserieus. Het voordeel loopt zolang de voorraad strekt. Je kunt kiezen van de Clio tot aan de Captur en van de Mégane tot aan de Kadjar. Er is echt voor ieder wat wils en we snappen dan ook heel goed dat je er een wilt. Renault maakt de laatste jaren een sterke indruk met hun nieuwe designvisie. Wie wil er nou niet in een mooie auto rijden?

Benieuwd geworden?

Dat snappen we. Je hebt de keuze uit ruim 860 voorraadmodellen waar je nog voor de zomer instapt en waar je jouw grenzen in kunt verleggen. Klik vooral hier om te kijken welk model er voor jou klaar staat en wellicht rijd je deze zomer nog in je nieuwe Renault. Let wel op: de actie is tot en met 30 juni geldig en zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij!

Meer van TopGear