We weten heus wel dat je het al eens wilt proberen sinds je James Bond het zag doen in GoldenEye: lekker in een tank rijden. Torenhoog, onverschrokken, allesverpletterend, en meer van dat soort superlatieven. Dat kan!

Als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 59,95* euro – klik hier – bieden wij je in samenwerking met Traffic Control de kans om gratis en voor niets in een echte FV432 oorlogstank te rijden ter waarde van 119 euro!

De FV432 stamt uit de jaren ’60, toen hij in het Britse leger diende. Op het hoogtepunt in de jaren ’80 waren er zo’n 2.500 exemplaren in gebruik, en zelfs vandaag de dag zijn er nog 1.500 stuks in staat van dienst. Hij weegt 15 ton en walst met meer dan 50 km/u over alles en iedereen heen. Een machtige machine dus; en die mag jij temmen!

Eerst krijg je een korte instructie, waarna je samen met vier tot acht anderen daadwerkelijk in de tank gaat rijden (op basis van roulatie). De sessie duurt zo’n 30 minuten en vindt plaats op een zanderig en heuvelachtig terrein in Eindhoven. Je moet minimaal 18 jaar zijn om mee te mogen doen.

Klik snel door voor meer informatie, alle voorwaarden, en natuurlijk om snel een jaarabonnement op TopGear Magazine af te sluiten!

Reacties