De stichting CliniClowns Nederland bestaat twintig jaar, en daarom organiseren ze op 21 oktober – dat is aanstaande zondag! – een puzzelrit voor het goede doel: de Rode Neuzen Rally. Heb je een auto, maakt niet uit wat voor merk of type, met een rode carrosseriekleur? Doe dan mee, en steun de CliniClowns!

De Rode Neuzen Rally gaat zondag om 12.00 uur van start op vier plaatsen in Nederland: Dwingeloo, Enschede, Mijdrecht en Uden. Vanaf daar rijden de deelnemers een route op basis van aanwijzingen die ze in hun routeboek vinden. Degene die als eerste over de finish komt – met alle juiste antwoorden op de vragen die onderweg beantwoord moeten worden – is de winnaar. Inschrijving kost 50 euro per auto en 10 euro per inzittende, waardoor je met z’n tweeën (bestuurder plus navigator) al voor 70 euro op weg bent – in de wetenschap dat de netto-opbrengst van het evenement volledig ten goede komt aan de stichting CliniClowns.

Tientallen deelnemers met uiteenlopende bolides gingen je al voor. Kijk dus snel op de website van de Rode Neuzen Rally en schrijf je in voor de roodste rally van het jaar!

Reacties