Eindelijk, we hoeven onze adem niet meer in te houden. Het is tijd om het doek weg te halen en te laten zien wat voor een fantastische nieuwe producten Specialized voor jou introduceert.

Graag nodigen wij je uit om hier direct kennis te maken met een kleine greep uit Specialized’s meest complete collectie ooit. Uiteraard ben je van harte welkom om de nieuwe collectie verder te bekijken op www.specialized.com of bij een van de Specialized Dealers.
 

Specialized S-Works Tarmac

De 2015 Tarmac is de belichaming van een revolutie in fietsontwikkeling die begint en eindigt met de rijder. Specialized noemt het Rider-First Engineered™ en het komt voort uit hun samenwerking met de leiders op het gebied van ontwikkeling in de Formule 1, McLaren. Ze ontwikkelden iedere van de 7 framematen onafhankelijk van elkaar, gebaseerd op resultaten van praktijktesten met echte rijders. Het resultaat is een significante verbetering van het complete prestatiepakket van iedere framemaat. In het kort: baanbrekende klimeigenschappen, sprinteigenschappen, stuureigenschappen en prestaties voor rijders van iedere lengte. Want er is maar één fiets waar jij je druk om maakt. Jouw fiets.

Bekijk hier de S-Works Tarmac hier.
 

Specialized S-Works Epic

De S-Works Epic was de eerste full-suspension XC fiets die de felbegeerde regenboogtrui en de olympische titel wist te veroveren. De nu drievoudig XC Wereldkampioenschap winnaar is voorzien van Specialized’s bewezen WorldCup/29er geometrie, 95/100mm FSR veerweg en het unieke Brain veersysteem dat het terrein leest en zorgt voor de best mogelijk rit. Of je nu omhoog sprint of afdaalt op rotsachtig terrein, de Epic is de perfecte keuze.

Bekijk de S-Works Epic hier.
 

Specialized S-Works McLaren Tarmac

Sinds een aantal jaren hebben Specialized en McLaren een samenwerking die gebaseerd is op het bundelen van de gezamenlijke krachten en expertise om de grenzen op het gebied van innovatie, ontwikkeling continu te blijven verleggen. De nieuwe S-Works McLaren Tarmac is de belichaming van dit streven naar het maken van de technologisch meest geavanceerde fiets ooit door Specialized geïntroduceerd. Er zullen wereldwijd slechts 250 exemplaren van de S-Works McLaren Tarmac gebouwd worden, allemaal aan de hand van de unieke eisen van de koper.

Bekijk de S-Works McLaren Tarmac hier.
 

Specialized Fatboy

Jij bent altijd op zoek naar avontuur en een fiets die je overal mee naar toe kunt nemen. Zand, sneeuw of je favoriete lokale parcours, de Fatboy is klaar voor iedere ondergrond. Laat je niet misleiden door de dikke banden, de Fatboy biedt lichtgewicht prestaties en een hoogwaardige afmontage.

Bekijk de Fatboy hier.