(Advertorial)

Als er ook maar een béétje benzine door je aderen stroomt, is dit haast verplichte kost: de nieuwe reeks programma’s Speed Seekers van Insight TV. Of je nu van bloedsnelle auto’s houdt of meer hebt met MotoGP, of je hart sneller gaat kloppen van endurance racing of juist van freestyle motocross: met Speed Seekers zit je altijd goed. Speed Seekers van Insight TV bestaat uit de volgende vier onderdelen die één ding gemeen hebben: de adrenaline spat van je scherm af!

Morbidelli Rising

Kanaal en tijd: KPN kanaal 692 UHD, elke maandag vanaf 4 maart om 21:00

De serie Morbidelli Rising gaat over de aanstormende MotoGP-ster Franco Morbidelli. Vanaf 18 maanden vóór zijn Moto GP-debuut wordt hij gevolgd tijdens zijn voorbereidingen, en de trainingssessies onder de bezielende leiding van zijn mentor, de levende legende Valentino Rossi. De spanning, de zenuwen, de druk: het is bijna tastbaar in Morbidelli Rising – vanaf 4 maart te zien op Insight.TV.

Endurance: 24 Hours at Spa

Kanaal en tijd: KPN kanaal 692 UHD, elke zaterdag vanaf 9 maart om 21:00

De 24 Uur van Spa is een van de zwaarste races ter wereld. Kruip in de huid van de amateurs en de professionele coureurs (waaronder Rubens Barrichello) die allemaal even hard proberen het 24 uur vol te houden op dit legendarische circuit. Uniek materiaal van achter de schermen geeft een intrigerend inzicht in wat er voor nodig is om een etmaal lang álles te geven. Endurance: 24 Hours at Spa is vanaf 9 maart te zien op Insight.TV.

FMX Nomads

Kanaal en tijd: KPN kanaal 692 UHD, zondag 17 maart om 20:45

Een beetje gek moet je er wel voor zijn: freestyle motocross. Angst is dan ook een woord dat niet voorkomt in het vocabulaire van Dan Whitby, Samson Eaton en Arran Powley van het Bolddog Freestyle Moto Cross-team. Het laatste evenement op hun nomadische schema brengt hen naar de rand van Amsterdam. Daar gaat de crew de uitdaging aan om hun show te combineren met driftracers Luke Woodham en Steve ‘Baggsy’ Biagioni. FMX Nomads is vanaf 17 maart te zien op Insight.TV.

Fast and Famous

Kanaal en tijd: KPN kanaal 692 UHD, zaterdag 2 maart om 20:45

Het recept van Fast and Famous is even simpel als leuk: twee beroemde supercar-eigenaren nemen het tegen elkaar op. De presentator, zelf begenadigd coureur, zal de beroemdheden trainen om het meeste uit hun bolide én zichzelf te halen. Alles komt bij elkaar in een zinderende race op een circuit, waar de pk’s, testosteron en (gekwetste) ego’s je om de oren zullen vliegen. Vanaf 2 maart kun je op Insight.TV terecht voor Fast and Famous.

De Speed Seekers-reeks gaat op 2 maart van start op Insight.TV en is te zien via het online platform en KPN kanaal 692 UHD. Mis het niet!