Je hebt vast wel eens een auto op de Duitse snelweg zien rijden met allemaal plakband erop. Een nieuw model dat getest wordt, maar waarvan niemand nog mag weten hoe-ie eruit gaat zien. En vrijwel alle automerken testen hun nieuwe modellen op de Nürburgring dus als je daar met je telelens in de struiken gaat liggen, weet je wat er volgend jaar in de showroom van je dealer staat.
 
Dat doen wij natuurlijk niet zelf, dat fotograferen, maar er zijn mensen die daar hun werk van hebben gemaakt. Sterker, jij kunt nu heel makkelijk zien wat zij hebben gezien via je iPhone. Met de Carspy App die je in de Appstore kunt kopen voor het vreselijk luttele bedrag van 1,59 euro heb je de allerlaatste spypics op je telefoon. Hoe cool is dat?
 
En die makers liggen niet alleen langs de Nürburgring, ze wandelen ook over de andere bekende autotestplekken wereldwijd: de Noordpool, Death Valley en meer bizarre locaties. Dus wil je zien hoe de nieuwe Mercedes SLS coupé of cabrio eruit ziet, de nieuwe Volkswagen Jetta, de Porsche Panamera Estate (die verzinnen we nu ter plekke) of de Bugatti Bordeaux, dan moet je even die App downloaden.
 

Reacties