Is je Pinksteren niet spannend genoeg? Zorg dan dat je op zondag 8 juni op TT Circuit Assen bent voor Super Car Sunday! Geloof ons, daar wil je bij zijn: nog nooit zag je op één dag zo veel exclusieve supercars bij elkaar.

Tijdens Super Car Sunday is een deel van de circuitpaddock gereserveerd voor ruim 200 supercars van de bovenste plank: van een Mercedes SLR Stirling Moss tot een Lamborghini Aventador, van de Porsche 918 Spyder tot de LaFerrari en van de McLaren P1 tot de Ferrari 458 Speciale. Maar ook iconen als de Ferrari F50, Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, Jaguar XJ220 en Bugatti EB110 ontbreken niet, evenals legendarische klassiekers als de Lamborghini Countach en de Ferrari Testarossa.

Talloze supercars gaan met elkaar in de clinch tijdens de Super Car Dragraces in een spannende knock-out-race! Ook zullen er demo's plaatsvinden, waaronder ex-F1-coureur Robert Doornbos die de banden van een 550-pk sterke Jaguar F-type R Coupé zal omvormen tot slicks.

Hebben we te veel gezegd? Dit wil je niet missen! Spoed je dus nu naar supercarsunday.nl, bestel je tickets en vergaap je op 8 juni aan al dat moois in Assen. Zie je daar!