Als To Gear-redacteuren hebben wij niet het allergrootste gevoel voor romantiek, maar waarschijnlijk zullen zelfs wij het niet aandurven om onze verloofde te verrassen met een sieraad van Tirering. Maar sommige autofanaten kunnen misschien niet zonder.

Het is op zich ook best aardig. Je staat met je bruid voor het altaar, dromend over het moment waarop je de gehuurde Porsche de sporen mag geven. De dienstdoend ambtenaar brabbelt wat over voor- en tegenspoed, je mag zoenen en dan is het tijd voor de ringen. Ongetwijfeld zal ze grote ogen opzetten als ze ziet dat je de zorgvuldig uitgekozen trouwringen stiekem hebt verwisseld voor twee ringen met het profiel van een autoband.

Maar misschien zijn dit soort accessoires als de Tirering alleen weggelegd voor échte idioten, of voor stellen met een gedeelde passie voor autorijden. Ideetje voor Tim Coronel en Gaby Uljee, of wellicht Kees en Mieke Tijsterman?

Als autorijden niet je ding is, dan zijn er trouwens ook ringen met het profiel van een motorband, of van een mountainbike. Het is maar dat je het weet.

Reacties