Natuurlijk wil je graag een jaar lang TopGear thuis ontvangen – maar wij weten wat je nog meer wilt. Lekker ruiken, bijvoorbeeld. Laten we die twee zaken nu eens perfect combineren met deze aanbieding.

Als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine afsluit, krijg je van ons gratis en voor niks een prachtige set van Thierry Mugler thuisgestuurd. De set draagt de naam A*Men en is ontwikkeld om het 20-jarig bestaan van Thierry Mugler Parfums te vieren. Het geheel heeft een winkelwaarde van maar liefst 125 euro!

Waar de set uit bestaat, vraag je? Uit A*Men Pure Leather, een bijzondere samensmelting van patchouli en ruw leer, voor een uiterst mannelijke en mysterieuze geur; A*Men Hair & Body Shampoo, met een heerlijk en natuurlijk koffie-extract; en een coole A*Men Sportbag.

Klinkt goed, niet? En ruikt goed, bovendien. Daarnaast hebben we vanaf nu een extra traktatie voor je: iedere abonnee van TopGear ontvangt vanaf nu niet alleen ons papieren magazine, maar ook een digitale versie voor op je tablet of smartphone. Maak dus snel gebruik van deze aanbieding en regel hier een TopGear-jaarabonnement, voor jezelf of voor iemand anders – waarbij jij alsnog die Thierry Mugler-set opstrijkt, sluwe vos die je bent.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties