Het is bijna voorjaar! Dat betekent dat je maar beter kunt zorgen dat je vierwielige trots straks zo mooi mogelijk staat te glinsteren in de zon, en dát betekent: wassen, poetsen, boenen, zweten. Daar kunnen we je bij helpen!

Als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt voor 59,95* euro, krijg je van ons namelijk gratis en voor niets een TopGear carwash-pakket cadeau! Deze enorme verzameling glimspullen – maar liefst 14 poetsproducten – heeft een winkelwaarde van 150 euro en omvat alles wat je nodig hebt om je auto weer als nieuw te laten stralen. We noemen een handvol zaken: Shampoo & Wax, Polish Spray, Wheel Cleaner, Window Cleaner, Insect Remover, Interior Cleaner en een hoop sponzen en doeken. Zodat je je trots niet langer met zeep en een theedoek hoeft te wassen!

Wacht dus niet langer; neem nu een jaarabonnement op TopGear Magazine en ontvang dit uitgebreide TopGear carwash-pakket geheel gratis!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties