Neem nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine voor slechts 59,95* euro en ontvang gratis twee welkomstcadeaus: Richard Hammonds boek On the Road en de dvd van het gehele seizoen 20 van TopGear!

Richard Hammond: On the Road

Met On the Road schrijft Hammond zijn autobiografie aan de hand van acht avonturen die hem hebben gevormd. Allereerst verslaving aan de sensatie van snelheid. Maar Hammond vertelt ook op openhartige wijze over de lange weg die hij als jonge romanticus meestal platzak moest gaan voordat hij de Hammond werd die wij kennen. Geschreven met zijn bekende gevoel voor humor en een gezonde dosis zelfspot.

TopGear seizoen 20 op dvd

In zes volgepakte afleveringen organiseren de heren een race met een auto tegen een zeiljacht, zoeken ze de snelste taxi ter wereld en helpen ze de economische dip een handje door met drie 'betaalbare' supercars door Spanje te knallen. Op het circuit worden onder andere de Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTi, Renault Clio RS en Mercedes SLS AMG Black Series getest. Daarnaast: studiogasten, The Stig, hot laps en meer…

Wacht niet te lang, sluit snel een jaarabonnement af op TopGear Magazine en scoor Hammonds boek en seizoen 20 van TopGear gratis en voor niks!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties