Is het al zomer? Het wordt er in ieder geval hoog tijd voor, want het juninummer van TopGear is uit!

Deze maand is ons thema 'Extreme Machines', wat zich uit in dingen die niet gewoon snel of sterk of bijzonder zijn: nee, ze zijn gestoord. Krankzinnig, van het padje, helemaal wappie. Kijk naar onze cover en de plaatjes hierboven en je hebt een ruw idee van wat we bedoelen.

Iets meer uitleg dan. Wij (en The Stig) jagen over ons eigen circuit met de Porsche Cayman GT4, het kleinste en heetste heethoofdje dat Porsche in tijden produceerde en waarmee je desgewenst diverse rappe 911's volledig zoek rijdt. We zetten de ontzettend kloeke Mercedes G 500 4×42 naast de nog heel veel kloekere Hennessey VelociRaptor die je in een recente TopGear-aflevering voorbij zag komen, om ze samen in een enorm modderbad onder te dompelen. We pakken Land Rovers extreemste, de Range Rover Sport SVR, en keren 'm binnenstebuiten. We zoomen in op de Ferrari die de LaFerrari tot een braaf boodschappenkarretje reduceert: de FXXK. En – je zag 'm al – we stoeien met de nieuwe Ariel. Die heet geen Atom maar Nomad, en hij rijdt niet op de weg, maar ernaast.

Daarnaast spelen we met de Mercedes-AMG GT S en de Porsche 911 GTS,  testen we de nieuwe Jaguar XE, Ford C-Max, Opel Corsa OPC, twee erg rappe VW Golf Variantjes, de Zenos E10 S, de Skoda Superb, de Audi RS3 en twee Maserati's. Ook hebben we een lekker stel pagina's met een horlogespecial voor je en vertelt oud-TopGear-producent Andy Wilman je alles over het totstandkomen van TopGear-tv zoals je het de afgelopen dertien jaar hebt gekend.

Reden genoeg om razendsnel een exemplaar van de nieuwe TopGear Magazine in huis te halen? Dat dachten wij ook. Spoed je naar de winkel of naar je brievenbus en scoor 'm! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie