Spring gerust een gat in de lucht, want de nieuwe TopGear is uit! Met alles over de Bugatti Chiron, een woeste circuitsessie in de Aston Martin Vulcan, de eerste kilometers met de BMW M2 – en interviews met het nieuwe TopGear-team!

Jazeker: nu naast Chris Evans en The Stig ook Matt LeBlanc, Rory Reid, Eddie Jordan, Sabine Schmitz en Chris Harris zijn aangetreden om de nieuwe TopGear tv-show vorm te gaan geven, is het de hoogste tijd om met ze kennis te maken. Leer onze nieuwe presentatoren kennen op enkele pagina's vol prikkelende vragen, en verheug je alvast op de start van het nieuwe TopGear-seizoen in mei. Het wordt nieuw. Het wordt anders. Het wordt mooi!

In Genève werd eerder deze maand het nieuwe Middelpunt van de Autowereld onthuld: de 1.500 pk sterke Bugatti Chiron. We hadden een exclusieve fotosessie met het beest en doken diep in alle specificaties en wetenswaardigheden, zodat we jou nu alles kunnen vertellen over de hypercar die de komende jaren je dromen zal beheersen. En natuurlijk besteden we ook aandacht aan het overige nieuws van de show, zoals de Maserati Levante, McLaren 570GT en de extreem lekkere Aston Martin DB11.

Over extreem en Aston gesproken: op het circuit van Yas Marina gingen we los met de Aston Martin Vulcan, waarbij we nog meer onder de indruk van 'm raakten dan we al waren. En wat te denken van de nieuwe Pagani Huayra BC, die bíjna klaar is – we mochten meerijden tijdens een testrit in de laatste ontwikkelingsfase.

Daarnaast konden we eindelijk spelen met ons nieuwe favoriete vechtersbaasje: de BMW M2. Ook jankten we door Florida met de Lamborghini Huracán Spyder, bestudeerden we de nieuwe viercilinder Porsche 718 Boxster, blikken we vooruit op Fords deelname aan Le Mans met de GT en schotelen we je een modespecial voor met de nieuwste trends voor deze zomer.

Rijtesten? Hebben we ook: zo reden we onder andere met de Porsche 911 Turbo S, BMW X4 M40i, Seat Leon Cupra 290, Tesla Model S P90D, de verrukkelijke Ford Focus RS en, jawel, de nieuwe Toyota Prius. Daarnaast zijn er uiteraard weer columns van Robert Doornbos en Ronald Giphart, pagina's vol Cool Stuff en nog veel meer om je tanden in te zetten (niet letterlijk, is vies).

Dus spoed je naar de winkel of naar je brievenbus en zorg dat je de nieuwe TopGear in handen krijgt! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie