Het is weer tijd voor een nieuwe editie van TopGear Magazine, en niet zomaar eentje: het is ons jaarlijkse Awards-nummer, met prijzen voor de heetste auto's van de afgelopen tijd!

Wat zien we onder andere langskomen? Kijk maar naar onze (supervette uitvouwbare) cover: er zijn geheel lukraak bedachte prijzen voor onder andere de BMW M2, de Ferrari 488 GTB, de Porsche Cayman GT4, de Ariel Nomad, de Mazda MX-5, de Range Rover Sport SVR, diverse McLarens en de Ford Focus RS, en uiteraard gingen we uitgebreid op stap met de belangrijkste winnaars. Welke aan de haal gaat met de felbegeerde titel TopGear Auto van het Jaar, vraag je? Weet je dat nog niet dan?

Naast onze Awards vind je uiteraard nog veel meer moois in dit nummer, zoals ons verslag van het vervoer van de Lamborghini Centenario naar de autoshow waar hij onthuld werd (het klinkt minder spannend dan het was), een kijkje in de bunker waar de nieuwe Ford GT werd ontwikkeld, een blik op de evolutie van de BMW M3 en talloze rijtesten met onder andere de Maserati Levante, Mercedes E-klasse, Opel Astra Sports Tourer en de nieuwe, hitsige DS 3 Performance.

Je ziet het: genoeg reden om ook deze maand te zorgen dat je zo snel mogelijk TopGear in handen krijgt. Dus sprint naar de winkel of plunder je brievenbus! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie