Je favoriete moment van de maand is aangebroken: er is weer een nieuwe editie van TopGear Magazine! Allereerst: deze maand krijg je een schitterende TopGear Supercars-dvd bij je magazine!

En verder: in nummer 59 besteden we aandacht aan een opvallende Amerikaanse supercar, de Hennessey Venom GT. Opvallend, omdat hij gebouwd is door mensen die normaal alleen de pk’s in je auto een beetje opschroeven. En omdat hij gebaseerd is op een simpele Lotus, iets wat je nooit zou geloven als je de cijfers zou bekijken. Die zijn namelijk bizar.

Ook uit Europa komt de laatste tijd een hoop lekkers. We mochten 24 uur doorbrengen met Lamborghini’s nieuwste en lichtste, de Gallardo LP570-4 Superleggera. We waren 24 uur lang te druk om te eten of te slapen. We mochten losgaan met Renaults spectaculaire Mégane RS op het Belgische circuit van Zolder. We bekijken hoe Ford tegen het concept ‘praktische offroader‘ aankijkt: in Europa en in de VS. Daar zit nogal wat verschil tussen.

Wij zijn soms best een beetje ijdel, dus hebben we deze maand toegegeven aan onze horloge-fetish. In de TopGear Horlogespecial vind je alles wat je wilt weten over de nieuwste hippe klokjes. En omdat we er ons bijna niet meer in konden vertonen, ontving onze redactie-Jag van top tot teen een high-tech detailbehandeling. Een bijzonder proces: hij is weer als nieuw.

Verder joegen we de Ferrari 458 Italia door de Noord-Italiaanse bergen, ging het dak van de Audi R8 V10 Spyder af in Zuid-Frankrijk en reden we met de verrassend leuke Peugeot RCZ door Noord-Spanje. Ja, we hebben de zomer in ons bol.

Mis nummer 59 dus niet! Meer info vind je hier.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie