Aankomende zondag is het weer zover, vaderdag… Winkeliers zijn dolblij, want half Nederland gaat de komende dagen op zoek naar een leuk en origineel vaderdagcadeau. Parkeergarages zitten vol, rijen zijn lang en een beetje origineel cadeau is nergens te bekennen.

Gelukkig voor jullie hebben wij de perfecte oplossing bedacht! Regel nu, hier vanuit je luie stoel, een abonnement voor je vader. Dan kan jij de komende dagen de stad ontlopen en voortaan de Top Gear’s van je vader lezen. Daarnaast mag je bij een abonnement ook nog eens kiezen uit een gratis cadeaupremium, zoals bijvoorbeeld:

Gratis Biotherm Homme pakket
Wat dacht je bijvoorbeeld van een Biotherm Homme pakket (t.w.v. 90 euro)? Vanaf nu kan je vader (en jij stiekem ook) zich elke dag verwennen met de verschillende huidsverzorgingproducten.

Gratis Top Gear dvd’s

Of wat dacht je van 2 gratis Top Gear dvd’s bij het abonnement? Succes gegarandeerd, want wie schiet er nu niet in de lach bij het zien van bijvoorbeeld een Mini Cooper die van een skischans afschiet?

Gratis Top Gear-pakket
Clarkson, Hammond en May hebben voor en achter de schermen pittige discussies over welke auto op welke plaats moet staan. Met de Top Gear Coolwall is het echter helemaal aan jou om je eigen Coolwall samen te stellen. In de hoop dat je een koelkast hebt waaraan het blijft plakken…

Naast deze Coolwall krijg je bij dit pakket ook nog eens de cd met de lievelingsnummers van de Stig himself en een Top Gear dvd. Kortom, het ideale vaderscadeau!

Uiteraard zijn er nog meer cadeaupremiums te verkrijgen. Zijn de abonnementen iets buiten je budget, maar wil je wel zo’n uniek Top Gear cadeau? Ga naar de webshop, genoeg leuke cadeaus te vinden.

Reacties