Neem een kijkje in de toekomstige showroom van Volvo

Het jaar mag dan net begonnen zijn, Volvo is altijd bezig met de toekomst. Voor u de unieke kans om als een van de eersten de Nederlandse primeur mee te maken van de volledige 2014 Volvo-showroom. Met daarin maar liefst zes nieuwe modellen die rechtstreeks vanaf de Autosalon in Genève voor het eerst naar Nederland komen.

Daarbij is er ook nog positief bijtellingsnieuws dat Volvo tijdens dit evenement zal presenteren. Zo komen meerdere varianten vanaf nu in aanmerking voor het aantrekkelijke 20%-bijtellingstarief en de Volvo V40 zelfs voor 14% bijtelling!

U kunt de 2014 Volvo-showroom komen bewonderen tijdens een exclusieve Sneak Preview op het Volvo Cars Nederland-hoofdkantoor in Beesd van zaterdag 6 t/m zondag 14 april.

In een Scandinavische setting waant u zich in het toekomstige hart van Volvo met daarbinnen meer informatie over de nieuwe modellen en uiteraard de gelegenheid om ze zelf te bewonderen. Daarbij zijn er tal van productexperts aanwezig voor al uw vragen.

De capaciteit voor dit evenement is gelimiteerd, dus wacht niet te lang. Alvast veel plezier met een kijkje in de nabije toekomst van Volvo!

 

Klik hier en schrijf u nú in op de speciale boekingswebsite van Volvo